Wirkkala Optiikka on laajan palvelun silmälasiliike

Silmälasien erikoisliike Wirkkala Optiikka avataan Torniossa 4. päivä lokakuuta. Wirkkala Optiikka on laajan palvelun silmälasiliike, joka tarjoaa silmälasien ja näöntarkastusten lisäksi myös muun muassa linssien hionnan, silmälasien korjausta ja piilolinssien sovitukset.

Optikko Saija Wirkkala avaa Tornioon oman silmälasien erikoisliikkeen, Wirkkala Optiikan.

Optikko Saija Wirkkala avaa Tornioon silmälasien erikoisliikkeen Wirkkala Optiikan, joka sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 5. Paikka on tuttu, sillä siinä on sijainnut silmälasiliikkeitä vuosikymmenten ajan. Nyt kaikki on kuitenkin remontin jälkeen uutta palveluja myöten.

- Wirkkala Optiikka on silmälasien erikoisliike, joka on torniolainen, täysin paikallinen yritys, eikä kuulu mihinkään ketjuun. Liike on hyvällä paikalla, sillä kävelykatu ja kauppakeskus ovat lähellä. Silmälasien valinta lähtee jo siitä, kun asiakas ensimmäisen kerran avaa oven ja astuu liikkeeseen, Saija Wirkkala sanoo.

Omistaja Saija Wirkkala työskentelee liikkeessä yhdessä optikko Saila Tanskalan kanssa, jolla on yli 15 vuoden kokemus optiselta alalta.

- Meillä on paljon palveluita. Laadukkaat näöntarkastukset ja tuotteet sekä linssien hionta, joka on suomalaista käsityötä ja meidän nopeusvaltti. Yksitehoiset silmälasit luku- ja kaukonäköön saa käyttöön jopa päivässä. Lisäksi korjaamme silmälaseja ja tarjoamme piilolinssien sovituksia. Meille pääsee myös työterveyspalvelun kautta, Saija Wirkkala kertoo.

Silmälasien erikoisliike Wirkkala Optiikka sijaitsee Torniossa osoitteessa Hallituskatu 5. Omistaja Saija Wirkkala on itse suunnitellut myös liikkeensä logon.

Useasti silmälaseja ostettaessa linssien hionta tehdään liikkeen ulkopuolella, joko toisella paikkakunnalla Suomessa tai ulkomailla, ja silmälasit saa käyttöönsä vasta viikkojen päästä. Tätä ongelmaa Wirkkala Optiikassa ei yksitehoisten lasien osalta ole.

- Meillä myydään silmälaseja valmiiksi kilpailutettuun hintaan, jatkuvia tarjouksia ei ole kuten ketjuilla. Jos meillä on joku tarjous, se on oikeasti tarjous. Silmälasit saa meiltä alusta asti näöntarkastuksesta silmälasien valintaan ja luovutukseen parhaimmillaan samana päivänä, Saija Wirkkala toteaa.

Saija Wirkkala on nuori yrittäjä, joka valmistui optikoksi vuosi sitten ja työskenteli kolme vuotta kahdessa eri silmälasiliikkeessä opintojensa aikana sekä valmistuttuaan optikoksi.

- Silmälasit ovat vaativalla paikalla ihmisessä, ne heti huomataan. Silmälasit pitää olla asiakkaan näköiset, persoonaan sopivat, Wirkkala painottaa.

Wirkkala Optiikan avajaispäivä on keskiviikkona 4. päivä lokakuuta kahvitarjoilun ja avajaistarjousten kera. Siitä lähtien liikkeen aukioloajat ovat maanantaista torstaihin kello 10-17 ja perjantaisin kello 9-15. Myös aukioloajojen ulkopuolelta voi tarvittaessa varata henkilökohtaisen ajan, myös viikonlopulle.

Liikkeen nettisivut avataan osoitteessa

www.wirkkalaoptiikka.fi