Paikallisuutiset

Vielä ei ollut kirkkaimman mitalin aika – FC Kemille hopeaa

Futsal-liigan finaalipeleissä kohtasivat tänä vuonna FC Kemi ja Jyväskylän Kampuksen Dynamo. Kemi lähti jahtaamaan seuran ensimmäistä kultamitalia, mutta vielä ei ollut sen aika.

Joukkueessa ollaan tyytyväisiä päättyneeseen kauteen. Kuva: Ari Vuorela

FC Kemin finaalitaival on päättynyt hopeasijalle miesten Futsal-liigassa. FC Kemi ja Kampuksen Dynamo kohtasivat finaalisarjan otteluissa viimeistä kertaa lauantaina, jolloin jyväskyläläiset varmistivat sarjavoiton maalein 3–2.

FC Kemin toiminnanjohtaja Kalle Huuskon mukaan hopeasta ollaan ylpeitä, sillä taso on ollut tänä kautena kova.

– Ei ole itsestäänselvyys, että tälle alueelle tulee SM-mitali. Se on kova saavutus lajissa kuin lajissa, Huusko kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Meillä on todella hyvä ja sitoutunut joukkue. Kalle Huusko

Toiminnanjohtajan mukaan kultamitali olisi ollut pelaajien toiveissa, mutta kirkkaampaa mitalia lähdetään tavoittelemaan ensi kaudella.

– Nautitaan nyt ensin mitalista, vähän sulatellaan ja käännetään katseet tulevaan kauteen. Meillä on todella hyvä ja sitoutunut joukkue. Yhteishenki on päävalmentaja Boris Cizmarin ansiota.

Seuraava kausi jo kiikarissa

Uusi kausi alkaa syyskuun lopulla ja näillä näkymin suuria pelaajavaihdoksia ei ole tulossa.

– Aika samalla ryhmällä tullaan jatkamaan, meillä ei ole tarvetta vaihtaa. Tälle kaudelle hankittu Brasilian ex-maajoukkuepelaaja maalivahti Rennan Cabral on mukana myös ensi kaudella, Huusko toteaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

FC Kemin johtoryhmä alkaa suunnitella kesän aikana, missä tulevan kauden pelejä pelataan.

– Selvitellään, voidaanko joku peli pelata Tornio-Haaparanta -akselin lisäksi esimerkiksi Oulussa. Saataisiin näkyvyyttä liigalle, Huusko sanoo.

Lisää aiheesta