Urheilu

TP-47 pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa viikonloppuna

Kuva: Maarit Kainulainen

Tornion Pallo aloittaa kotiottelunsa uudella sarjatasolla eli kakkosessa tulevana viikonloppuna. Vastaan asettuu Kraft IK Närpiöstä.

TP-47 on pelannut kaksi ensimmäistä ottelua vieraissa, mistä on tullut tappiot KuPS-akatemiaa vastaan 3-2 ja RoPS:a vastaan 3-0.

Molemmat ottelut ovat olleet samansuuntaisia. Heikko ensimmäinen jakso, missä on päästetty luvattoman helppoja maaleja. Toiset puoliajat ovat olleet parempia, mutta pisteisiin asti ne ei ole riittäneet.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kausi on alkanut mollivoittoisesti kahdella vierastappiolla. Kuusi pinnaa on menetetty, 60 vielä jaossa eli kausi on pitkä ja uskon pelin myös paranevan ja näin ollen voittoja tulevan, valmentaja Janne Oksala toteaa.

Lauantain ottelu pelataan Puuluodon kotikentällä, jossa joukkue on hävinnyt viime kaudella vain kerran pelatessaan AC Oulua vastaan Suomen Cupissa. Oksalalla on odotukset korkealla viikonlopun pelin suhteen.

– Nyt päästään meidän kotikentälle, missä meitä on varmasti vaikea voittaa. Vastaan tulee fyysinen joukkue, joka nojaa vahvaan puolustukseen ja erikoistilanteisiin.

Puuluodon taika kotiyleisön tuella toivotaan tietysti pitävän, jotta joukkue saa paljon kaipaamiaan sarjapisteitä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Toivottavasti saadaan kurssi käännettyä runsaan kotiyleisön tuella, mitä joukkue tarvitsee. Joukkue on varmuudella valmis laittamaan kaiken likoon, Oksala vakuuttaa.

TP -47 pelaa Kraft IK: ta vastaan 13. päivä lauantaina kello 16 Puuluodon kentällä.