Urheilu

TP-47 nappasi kauden avausvoiton

Torniolaiset ottivat kolme pistettä 1-0 voitolla. TP-47 matkaa ensi sunnuntaina Pietarsaareen.

Sarjanousijat TP-47 ja Kuopion Elo iskivät yhteen lauantaina. Kuva: Maarit Kainulainen

TP-47:n valmentaja Janne Oksalan mukaan kauden avausvoitto antaa uskoa jatkoon. TP-47 kohtasi Kuopion Elon lauantaina kotikentällään ja torniolaiset ottivat kolme pistettä 1-0 voitolla.

– Olen todella tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Ensimmäisen jakson peli oli todella hyvä, toisella jaksolla passivoiduttiin liikaa ja Elo sai otetta, Oksala kommentoi.

Ensimmäinen jakso oli tasainen TP-47:n tehdessä ottelun ainoaksi jääneen maalin kuudennella minuutilla Niklas Kerkelän kulmasta, jonka Joonatan Alamäki puski hienosti maaliin. Puoliajan lopulla TP-47 oli lisätä johtoaan, mutta Aleksi Gullstenin tulinen veto osui ylärimaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toisella jaksolla Elo sai painettua pelin väkisin kotijoukkueen päätyyn ja TP-47:n maalivahti Aki Peltokorpi joutui venymään muutamaan hienoon torjuntaan. Torniolaisillakin oli hyviä paikkoja vastahyökkäyksistä maalintekoon, mutta näistä ei tulosta tullut. Ottelu päättyi niukasti, mutta ansaitusti torniolaisten 1-0 voittoon.

Otteluisäntä Maansiirto Mykkälän pyttyraati palkitsi ottelun parhaiksi pelaajiksi TP-47:stä Aki Peltokorven sekä Elosta Taneli Heiskasen.

TP-47 matkaa ensi sunnuntaina Pietarsaareen JBK:n vieraaksi.

Muokattu 29.5 klo 14:00: Lisätty valmentajan kommentit.

Lisää aiheesta