Kulttuuri

Tornio lahjoittaa musiikkia Tornio-päivillä 

Tornion kaupungin antama kulttuurilahja on kaupungin tarjoama lauluesitys, joka tuo musiikin suoraan henkilön tai yhteisön luokse.

Tornion kaupunki ilahduttaa torniolaisia musiikkilahjoilla.
Tornion kaupunki ilahduttaa torniolaisia musiikkilahjoilla.

401-vuotias Tornion kaupunki haluaa ilahduttaa torniolaisia musiikkilahjoilla. Kulttuurilahja-konsepti on saanut inspiraationsa tv:n Suomi Love-ohjelmasta. Kulttuurilahja on kaupungin tarjoama lauluesitys, joka tuo musiikin suoraan henkilön tai yhteisön luokse.

Lahja annetaan hyvin perusteltuun kohteeseen, henkilölle tai yhteisölle; lahjoja on annettavissa rajallinen määrä. Sen saaja voi olla esimerkiksi yksinäinen vanhus, 50-vuotishääpäiväpari tai vaikka tärkeää työtä tekevä työyhteisö. Kulttuurilahja-artistit tulevat esittämään lahjansaajalle yhden kappaleen sovittuun aikaan ja paikkaan Tornio-päivien aikana 7.-15.5.

KULTTUURILAHJA-ARTISTEINA toimivatJukka jaJulia Lamminen,Jon Sebastian Säkkinen sekäDuo Saana Ylitepsa ja Eemi Vanhala. Lahjatoiveen lähettäjä voi myös toivoa tiettyä musiikkikappaletta tai musiikkityyliä ja artistit toteuttavat toiveet mahdollisuuksien mukaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuosittainen kaupunkitapahtuma Tornio-päivät järjestetään 7.-15.5.2022. Kulttuurilahjan saajia haetaan 23.3-11.4.2022 välisenä aikana sivuilta www.tornio.fi/kulttuurilahja. Päätökset lahjojen saajista tekee Tornion kulttuuritoimi.