Tiedätkö miten laadukasta senioriasumista Torniossa on tarjolla?

Laadukkaita senioriasuntoja, kaikille avoimia lounaskahvilan ateriapalveluja, kotipalveluja ja kotihoitoa. Tätä kaikkea tarjoaa Karungin Palvelukoti Ry, jolla on pitkä historia Tornion vanhuspalvelujen tuottajana ja kehittäjänä, sekä palvelu- ja senioriasuntojen rakennuttajana ja vuokraajana.

Kiinteistö Oy Tornion Hopeahovi ylläpitää 45 asunnon senioritaloa. Hopeahovi on senioreiden kotitalo, jossa voi asua turvallisesti ja nauttia elämästä keskellä Torniota.

Yhdistyksen perustamat Kiinteistö Oy Tornion Hopeahovi ja Hopea Palvelut Oy mahdollistavat senioreille viihtyisää ja turvallista vuokra-asumista sekä laadukkaan kotihoidon, tarjoavat maukkaita lounaita, järjestävät ja koti-, tuki- sekä siivouspalveluja Torniossa ja Meri-Lapissa.

Tornion keskustassa, keskeisellä paikalla Satamakadulla sijaitsevan senioritalo Hopeahovin läheisyydestä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut kuten kaupat, apteekki, terveyskeskus ja kaupungintalo. Hopeahovi on yhteisöllinen senioreiden kotitalo, jossa on saatavilla monipuolisia palveluja ja yhteisiä aktiviteetteja. Kaikki talon asunnot ovat viihtyisiä, valoisia ja laadukkaasti rakennettuja. Niihin on myös mahdollisuus lisätä turva- ja sosiaalitekniikkaa tarpeen mukaan.

Hopeahovissa on sekä senioriasuntoja että palvelu- ja toimistotiloja, ja se tarjoaa vuokra-asuntoja yli 60-vuotiaille kohtuullisin kustannuksin. Hopeahovista löytyvät viihtyisät ja hyvin varustellut asunnot, sekä yhteiset tilat, joissa järjestetään Torniotuvan monipuolista harrastus- ja virkistystoimintaa.

Yksilöllisiä kotihoito- ja kotipalveluja, tuki- ja siivouspalveluja sekä omaishoidon tukipalveluja ikäihmisille tuottaa Hopeahovin tiloissa toimiva luotettava ja reilun palvelun Hopeahoiva. Hopeahoiva on kotihoidon ja omaishoidon tukipalvelujen hyväksytty palvelusetelipalvelujen tuottaja. Palveluista voi saada myös kotitalousvähennystä.

Hopeahovissa sijaitseva Meän Hovi on kaikille avoin lounaspaikka, joka tarjoaa maistuvia ja perinteisiä kotiruokia arkisin kello 10.30–14.
Meän Hovissa on tarjolla hyvää ravintolakokkien tekemää kotiruokaa ja viikon lounaslistalla on usein myös paikallisia perinneruokia. Meän Hovista saa myös työpaikkalounaita ja kotiin toimitettavia ateriapalveluja sekä tilauksesta pitopalveluja, ruokia sekä leivonnaisia.

Hopeahovin tiloissa toimii myös kaikille avoin Lounaskahvila Meän Hovi. Lounaskahvila on viihtyisä lounaspaikka. Tarjolla on maistuvaa kotiruokaa. Meän Hovista voit tilata myös juhla- ja pitopalveluja.

Hopeahovissa sijaitsevat Lounaskahvila Meän Hovi, Hopeahoivan kotipalvelutoimisto sekä Karungin Palvelukoti ry:n ja Torniotuvan toimistot. Lisäksi yhdistys omistaa Karungissa sijaitsevan Karungin palvelukodin, joka on Tornion kaupungin Lapin hyvinvointialueen vuokraama kiinteistö upealla puistomaisella jokirantatontilla. Palvelukodissa on vanhusten tehostettua palveluasumista.

Tutustu tarkemmin koko palvelutarjontaan >>