Urheilu

TP-47 tavoittelee kauden avausvoittoa kotikentällään Puuluodossa

Joukkue ei ole vielä onnistunut ottamaan voittoa alkukauden peleissä.

Arkistokuva Puuluodon kentältä, kun TP pelasi Närpes Kraftia vastaan. Kotijoukkuetta oli kannustamassa 300 katsojaa. Kuva: Heikki Kerkelä

Jalkapallojoukkue TP-47 tavoitteena on saada napattua kauden avausvoitto viikonlopun kotipelissä Puuluodon kentällä. Vastaan tulee Kuopion Elo, joka on sarjassa tällä hetkellä

Viime viikonloppuna torniolaiset hävisivät vieraissa Oulun Heinäpään tekonurmella JS. Herculesille maailein 2-1

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Avausjakso mentiin tasaisissa merkeissä, kumpikaan joukkue ei tahtonut päästä hyville paikoille. Ottelun avausmaali nähtiin 27 minuutin kohdalla kun Aleksi Isomäki veivasi hienot harhautukset boxissa ja ampui pallon alakulmaan. Syötön maalin tarjoili Samppa Marjamaa. Avausjakso päättyi 0-1 lukemiin.

Toinen jakso oli myös tiukkaa vääntöä isäntien tasoitukseen saakka, joka syntyi 57 minuutin kohdalla. Tämän jälkeen TP sai luotua useita hyviä paikkoja maalintekoon, mutta ne tuhrittiin heikkoon viimeistelyyn tai tolpat oli esteenä.

Ottelun lopussa torniolaiset saivat kylmää vettä niskaansa, kun Joonas Kurvinen ampui 88 minuutilla löysähkön laukauksen 20 metristä ja pallo kaivettiin TP:n alanurkasta.

Ensi lauantaina voiton metsästys jatkuu, kun Puuluotoon tulee Kuopion Elo kello 16:00.