Subway Junior New Life – uusi elämä lastenvaatteille

New Life on ihan uudenlainen konsepti Kemissä!

Voit tuoda puhtaat ja kauniisti pidetyt lastenvaatteet merkistä riippumatta myymäläämme Subway Clothingiin ja vaate saa uuden elämän!

Me arvioimme vaatteet ja teemme niistä tarjouksen. Mikäli hyväksyt tarjouksen, maksamme sinulle $ubdollareina, jotka ovat käypää valuuttaa koko myymälässämme. Myymme vaatteet eteenpäin Subway Juniorin omalla New Life -osastolla.

Sen lisäksi, että vaatteet saavat uuden elämän, saat itse helposti korvauksen pieneksi tai pitämättömäksi jääneistä vaatteista: Riittää, että tuot hyväkuntoiset ja puhtaat vaatteet meille!

Me hoidamme hinnoittelun, silittämisen, esillepanon ja myynnin. $ubdollareilla voit maksaa kaikkea myymälässämme myynnissä olevaa, niin Juniori-osastolta kuin aikuistenkin puolelta, ja ne ovat voimassa 6 kk. $ubdollarit käyvät tietysti myös New Life -tuotteisiin!

Myymälämme löytyy Prima-tavaratalosta Kemistä, osoitteesta Valtakatu 7-9. Annamme mielellämme lisätietoja myymälässämme, sosiaalisen median kanavissamme tai sähköpostilla info@subwayclothing.com.

Löydät meidät Instagramista nimiillä subwayjunior_newlife tai subway_clothing, Facebookista nimellä Subway Clothing sekä TikTokista nimellä Subwayclothing.

Tavataan myymälässämme Kemissä!