Urheilu

Simon Kirin pelinjohtaja on sotkamolainen Petteri Timonen – ”Odotan joukkueelta ensi kesänä räiskyvää, energistä ja aktiivista peliä”

Timonen on talvella Kirin joukkueen mukana leiriviikonloput ja harjoituspelit. Huhtikuun lopulla hän muuttaa kesäksi Simoon.

20-vuotias Timonen toimii tällä hetkellä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa pesäpallovalmentajana ja suorittaa samalla ammattivalmentajan tutkintoa.

Sotkamolainen Petteri Timonen on Simon Kirin ensi kauden pelinjohtaja ja päävalmentaja. Tiedotteessa kerrotaan, että Timosen siirtyminen Simoon mahdollistui Simon Kirin ja Sotkamon Jymyn sekä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian välisen yhteistyön ansiosta.

20-vuotias Timonen toimii tällä hetkellä VRUA:ssa pesäpallovalmentajana ja suorittaa samalla ammattivalmentajan tutkintoa. Simon Kirin valmennuksen lisäksi Timoselle kuuluu osittain myös Jymyn B-poikien harjoitusten pyöritys, jossa harjoittelee useampi ensi kauden Kirin pelaajarinkiin kuuluva pelaaja.

Timonen on voittanut omalla pelaajaurallaan neljä B-poikien Suomen mestaruutta ja valmennusuralla yhden mestaruuden C-poikien pelinjohtajana ja B-poikien Suomen mestaruuden kakkospelinjohtajana/valmentajana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Erinomaisin ja odottavaisin miettein Simoon. Joukkue on paljon muuttunut ja nuorentunut edellisiltä vuosilta, joten odotankin joukkueelta ensi kesänä räiskyvää, energistä ja aktiivista peliä, Timonen kertoo odotuksistaan.

Timonen on talvella Kirin joukkueen mukana leiriviikonloput ja harjoituspelit. Huhtikuun lopulla hän muuttaa kesäksi Simoon ja ottaa joukkueen arkitoiminnan haltuun. Nuoren sotkamolaisen tavoitteet valmennuksen ja pelinjohdon suhteen ovat korkealla ja henkilökohtaiset tavoitteet tulevaisuudessa on toimia pääsarjatasolla

Uskallusta satsata nuoriin

Simon Kirin toiminnanjohtaja Janne Anttilan mukaan seuralla pitää olla rohkeutta ja uskallusta nuoriin.

– Itse näen asian niin, että mikäli meillä joukkue nuorentuu, niin saatiin myös nuori, eteenpäin pyrkivä pelinjohtaja mukaan, niin ne tukevat myös toisiaan, kun kaikilla on tavoitteet korkealla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Valmennustiimissä aloittaa myös viime kaudella joukkueessa pelannut Tapio Salo, jonka vastuualueena on joukkueen fysiikkavalmennus talvikauden ajan. Lisäksi suomensarja-joukkueen pelinjohtajana jatkava Janne Paaso ottaa vastuun edustusjoukkueen lajivalmennuksesta.

Iso tuki joukkueen valmennukselle ja valmennuksen suunnittelulle tulee myös Jymyn organisaatiosta. Joukkueen huoltopäällikkönä ja monitoimimiehenä jatkaa Janne Blomster ja hierojana jatkaa Pauli Miettunen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä