Tapahtumajutut

Seuratoimintapalsta on nyt Tapahtumien Lappi

Suunnitteletko seuran talkoita, kyläiltaa tai kerhoon uutta tekemistä? Joka tapauksessa sinun kannattaa ilmoittaa pieni tai suuri tapahtuma tai kokoontuminen Tapahtumien Lappiin.

Kotikulmilta-lehden seuratoimintapalsta muuttuu Tapahtumien Lapiksi. Siellä voit ilmoittaa tapahtuman ja kokoontumisen ilmaiseksi , ja ne löytävät tiensä lehden sivuille. Uutta on se, että Tapahtumien Lapin kautta ilmoitetut tapahtumat ja kokoontumiset löytyvät jatkuvasti päivittyvinä myös Kotikulmilta-lehden uusien nettisivujen tapahtumakalenterista. Päivittyvä kalenteri palvelee entistä paremmin lehden lukijoita.

Uusi Tapahtumakalenteri löytyy sekä Kotikulmilta-lehden netistä heti etusivulta ja sivuston ylävalikosta Tapahtumat-osion alta sivulta www.kotikulmilta.fi/tapahtumat.

Tapahtumien Lappi kokoaa Lapin kaikkien kuntien tapahtumat yhteen paikkaan. Tapahtumien ilmoittaminen ja rekisteröityminen palveluun on ilmaista. Ohjevideot neuvovat yhdistys- ja yritysprofiilin sekä myös tapahtumien luomisessa järjestelmään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hilla Groupilla on Lapissa kahdeksan paikallis- ja kaupunkilehteä. Kotikulmilta, Meän Tornionlaakso, Enontekiön Sanomat, Inarilainen, Sompio, Kittilälehti, Luoteis-Lappi, Koti-Lappi, ja Kuusamon Seutu.

Tapahtumien Lapin kautta kaikki tapahtumat päätyvät tapahtumakunnalla ilmestyvän Hilla Groupin paikallis- tai kaupunkilehden verkkosivuille ja printtilehteen automaattisesti.