Sähkömaastopyörä on luontoretkeilijän unelma

Suomi on luontoretkeilijän luvattu maa. Henkeäsalpaavat metsäreitit vievät kulkijan toinen toistaan upeampiin elämyksiin ja nyt ne voi kokea entistä paremmin.

MAINOS

Suomalaiset rakastavat liikkua luonnossa. Erilaiset luontopolut ja -reitit antavat loistavan mahdollisuuden irtautua arjesta ja ihailla luontoa. Viimevuosien suurimpia trendejä luontoretkeilyn saralla on ollut sähkökäyttöisten maastopyörien yleistyminen.

Sähkömaastopyörät avaavat monille ovia, jotka ovat muuten lukittuja. Sähkömaastopyörillä pääsee polkemaan paikkoihin, joihin ei välttämättä tulisi muuten lähdettyä, eikä tarvitse pelätä että voimat loppuisivat kesken matkanteon.

Sähköavustus helpottaa matkantekoa

Sähkömaastopyörällä pystyy tekemään pidempiä retkiä kuin jalan tai tavallisella pyörällä. Säädettävän sähköavustuksen avulla polkemisesta saa juuri niin raskasta kuin itse haluaa.

Sähkömaastopyörät sopivat kenelle tahansa, joka haluaa nauttia pyöräilystä ja uudesta tavasta nauttia Suomen luonnosta. Esimerkiksi suomalaismerkki FitNord Ranger malleissa on erinomainen ajotuntuma, ja pyörät soveltuvat niin vaihtelevaan maastoon kuin kaupunkiajoon. Pyörät on koottu suomessa ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevan ajokokemuksen.

Sähkömaastopyörien monipuolisuus lumoaa ajajansa jo ensimetreistä lähtien. Suomen vaativatkaan olosuhteet eivät ole ylitsepääsemättömiä ja esimerkiksi ylämäet pääsee kevyesti ylös, kun menopelinä on sähkömaastopyörä. Sähkömaastopyörät soveltuvatkin erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön.

Suosio hurjassa kasvussa

Sähkömaastopyörät ovat nykyään kilpailukykyinen valinta myös työmatkapyöräilyssä, ja monet ovatkin vaihtaneet polttomoottoriajoneuvonsa sähköpyörään. Työmatkapyöräilyn suosio on jatkuvassa kasvussa ja polkiessa sähkömaastopyörällä saa samanaikaisesti hyötyliikuntaa sekä rahaa säästyy vähentyneiden polttoainekulujen muodossa.

Vain muutama vuosi takaperin sähköpyörät ja erityisesti sähkömaastopyörät olivat kalliita välineitä. Nyt sähkömaastopyörien kasvaneen suosion myötä ovat niiden valikoimat, sekä hinnat parantuneet huomattavasti. Näköpiirissä onkin, että sähköpyörien suosio jatkaa kasvuaan.

Suuri tekijä suosion kasvun takana on parantunut akkuteho, jonka ansiostaparhaissa malleissa akku kestää jopa 150 kilometriä. Tämä mahdollistaa sen, että esimerkiksi työmatka-ajossa akku tarvitsee ladata vain kerran viikossa.

Paras aika hankkia oma sähkömaastopyörä on nyt, kun kauppiaat tyhjentävät varastojaan ennen seuraavan sesongin alkua.

Tutustu sähkömaastopyöriin ja tilaa omasi Kuntokaupalta:www.kuntokauppa.fi/sahkomaastopyorat