Paikallisuutiset

Keminmaan Pölhön koulu täyttää 150 vuotta – juhlajärjestelyihin kaivataan paikallisten apua

Lapin kolmanneksi vanhin koulu juhlii merkkipäiväänsä koko syyslukukauden. Virallinen syntymäpäiväjuhla järjestetään 23. marraskuuta.

Pölhön koulu on yksi Lapin vanhimmista kouluista. Kuva: Santeri Nikula

Keminmaan Pölhön koulu täyttää marraskuussa pyöreitä vuosia. Merkkipäivää juhlistetaan koko syyslukukausi, joka huipentuu yhteiseen juhlaan 23. marraskuuta. Koko päivä on pyhitetty syntymäpäivälle: aamupäivä koulun nykyisten oppilaiden ja opettajien juhlalle, ilta kaikille kuntalaisille, koulun entisille oppilaille ja opettajille.

Koulu toivoo apua juhlavalmisteluihin oppilaiden vanhemmilta, entisiltä oppilailta ja opettajilta. Tarkoituksena on koota yhteen muistoja, kuten käsitöitä, todistuksia, valokuvia, koulukirjoja ja muuta kouluun liittyvää aineistoa, joista rakennetaan taidenäyttely koulun historiasta.

Muistelot ja tavarat voi toimittaa koulun opettajille tai rehtori Tuija Päätalolle joko paikan päälle tai sähköpostitse.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Juhlapäivän jälkeen koululla järjestetään vielä avoimien ovien päivä, jolloin kaikki halukkaat ovat tervetulleita seuraamaan koulunkäyntiä nykypäivänä.