”Perhehotellin hyvä palvelu saa monet pysähtymään meille”

Kemin Syväkankaalla sijaitsevasta Hotelli Toivolasta on tullut monille Lappiin matkaaville sopiva levähdyspaikka. Ja mikä ettei?

Hotelli Toivolassa on kaksi upeaa saunaa. Ne ovat hotelliasukkaiden käytössä ja ovat varattavissa myös yksityiskäyttöön.

Vuonna 2018 valmistuneessa Hotelli Toivolassa saat kaikki tarvittavat palvelut ja perheomisteisuuteen liittyen todella hyvähenkisen ja joustavan palvelun.

- Olemme pieni perhehotelli, joten olemme tosi joustavia ja elämme asiakkaiden hyvinvoinnille, Erinomaisen palvelun takaa osaltaan koko yrittäjäperheen mukanaolo hotellin pyörittämisessä. Meille tämä ei ole työ, vaan elämäntapa, omistaja Kimmo Lammi sanoo.

Asiakkaan henkilökohtainen palvelu Hotelli Toivolassa on avainasia. Asiakas saa muun muassa jo ennen saapumistaan tekstiviestinä tiedon omasta autopaikasta hotellilla, ruokailuaikatauluista, vastaanottopalveluista, saunomismahdollisuuksista jne.

- Kun saamme asiakkaan, häntä ei ole vaikea pitää. Hän tulee hyvin todennäköisesti myös uudestaan. Kemissä olemme ylivertainen ykköshotelli, Lammi painottaa.

Hotellin asukkaiksi on tänä vuonna tullut asiakkaita Suomen lisäksi muun muassa Ruotsista, Tanskasta, Saksasta, Kreikasta ja Italiasta.

Hotelli Toivolassa on neljä kerrosta, joissa kahdessa ylimmässä sijaitsevat Aurora Borealis -revontulihuoneet, toisessa kerroksessa Wild Lapland -huoneet ja katutasossa hostellihuoneet ja kahdet saunatilat. Kahdessa eri kerroksessa on vielä myös yhteiset keittiötilat.

Useat asiakkaat arvostavat myös hotelliin uutuutta ja tasokkuutta. Moni jopa ihmettelee, miten tasokas paikka Kemistä voi löytyä.

Hotellin sauna on auki joka päivä erikseen miehille ja naisille, mutta toisen saunatilan voi varata kokonaan itselleen tai koko perheelle, milloin haluaa. Jo upeat, hiljattain uusitut saunatilat ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia.

- Meillä on ollut vaikeuksia asettaa vuorokausihintaa vastaamaan hotellin tasoa. Esimerkiksi Oulussa ja Kemissä on melkein puolet hintaeroa hotelliyöpymisissä. Kemi on yksi Suomen halvimpia yöpymispaikkoja, Lammi kertoo.

Hotellihuoneet on sisustettu miellyttävän lämpimillä väreillä.

Pidemmäksikin aikaa majoittuville hotelli tarjoaa muun muassa pyykinpesupalveluita, ja asiakkaalla on mahdollisuus vuokrata esimerkiksi auto käyttöönsä lyhyemmäksikin ajaksi.

- Hotellin asiakkaina on paljon pohjoiseen menijöiden lisäksi ulkomaalaisia, komennuksella olevia työmiehiä. Suomalainen matkailija hakee turvallista hotellia, missä on hyvä palvelu ja mielellään jotain erilaista.

Kimmo Lammi mainitsee paikallisena nähtävyytenä Kemin lumilinnan. Jos vähän kauemmaksi on mahdollista mennä, niin Haaparanta Ikeoineen ja muine ostosmahdollisuuksineen on vain muutaman kymmenen kilometrin päässä.

Tutustu tarkemmin ja tee varaus >>