Ajankohtaista

Mitä mieltä olet tatuoinneista?

Kuva: Marianna Karipohja

Merilappilaisilta kysyttiin viime viikolla mielipiteitä tatuoinneista ja sitä, ottaisiko sellaista itselleen.

Minulla on kaksi tatuointia, ja niistä toinen on merkityksellinen. En aio ottaa enempää tatuointeja. Kavereilla on myös tautointeja käsissä ja kaulassakin.

Ronja Berg, Kemi

Ne on ihan ok. Onhan osa tosi kauniita. itse olen sen ikäinen, että itse en osaa tatuointia ottaisi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Marja-Liisa Ailinpieti, Tornio

Olen joskus miettinyt tatuoinnin ottamista, mutta se ajatus meni ohi. Minusta tatuoinnit ovat ihan ok. Tyttäreni miehellä ja lapsenlapsellanikin on tatuointeja.

Gualtiero Paparoni, Tornio

Minulla on pari tatuointia 50 vuoden takaa. Olen ottanut sen ulkomailla pyöriessäni merimiehenä. Siihen aikaan ei Suomessa juuri ollut tatuointiliikkeitä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tatuoinnit ovat jokaisen oma asia, mutta toisinaan niitä on minun mielestä jollakin vähän liikaakin, kun niitä lyödään pärstään ja joka paikkaan. Luulisi, että vähempikin riittäisi.

Hilkka: Minullakin oli ennakkoasenteita tautointeja kohtaan, ennen kuin tutustuin mieheeni. Mieli on muuttunut, kun olen nähnyt minkälainen ihminen on.

Tapani ja Hilkka Rantala, Tornio

Tykkään tatuoinenista, minulle on itselläkin niitä ja olen ottamassa niitä lisääkin. Minulle on tulossa sydäntatuointi, jonka sisälle tulee kaikkien perheenjäsenten sormenjäljet.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Frans Alaluusua, Tornio

Olen sitä mieltä, että tatskat on kivoja, mutta itse en niitä ottaisi, mutta voisin niitä kyllä tehdä. Lähipiirissäni on kaikilla tatuointeja.

Aada Alhonen, Tornio