Meän Hovi tarjoaa maukkaan lounaan paikan päällä, mukaan tai kotiin kuljetettuna

Meän Hovi on Tornion keskustassa sijaitseva viihtyisä lounaspaikka, joka tarjoaa hyvää ravintolakokkien tekemää kotiruokaa sekä paikallisia suussa sulavia perinneruokia. Meän Hovissa lounaan, keittolounaan tai kevyen lounaan voi syödä paikan päällä, ottaa mukaan tai tilata kotiin kuljetettuna.

Meän Hovin lounaalla on vaihtoehtoina joko pääruoka lisukkeineen tai keittoruoka, runsas salaattibuffet, itseleivottuja sämpylöitä ja jälkiruokana kahvi ja jälkiruoka.

Meän Hovi sijaitsee Senioritalo Hopeahovissa Torniossa, osoitteessa Satamakatu 12.

- Meän Hovi on kaikille avoin lounasruokapaikka. Meillä käy lounaalla paljon työssäkäyviä, ja kuka tahansa voi hakea ruokaa myös mukaan. Kotiinkuljetus meillä on kolme kertaa viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, toimitusjohtaja Anne Kohonen kertoo.

Meän Hovissa on mahdollisuus valita lounaslistalta varsinainen lounas, edullisempi keittolounas tai edullisin kevytlounas.

Marja-Liisa Ylikitti käy säännöllisesti lounaalla Meän Hovissa.

- Ruoat tehdään meillä alusta asti itse, eineksiä ei käytetä. Salaattipöytä on saanut paljon kiitosta, se on runsas. Kotiin kuljetettavat ruoka-annokset ovat isoja. Monet ovat kehuneet niitä ja sanovat että yksi annos riittää pariksi päiväksi., Kohonen sanoo.

Juhla-aikoina, kuten jouluna, lounas on vielä tavallista laajempi. Meän Hovista voi ostaa myös lahjakortteja ja lounaslippuja etukäteen.

- Yrityksille ja yhteisöille lounassopimus tekee lounaan edullisemmaksi. Yksityisille on tarjolla lounaspassi, jossa joka 11:s lounas on ilmainen. Myös e-passi ja lounassetelit käyvät meillä, Kohonen painottaa.

Meän Hovi järjestää myös monipuolisia pitopalveluja kaikkiin tilaisuuksiin ja juhliin. Meän Hovi valmistaa tilauksesta ruokia ja leivonnaisia kotiin, työpaikalle tai muualla pidettäviin tilaisuuksiin ja vuokraa omia viihtyisiä tilojaan yksityistilaisuuksiin.

Meän Hovin tilat on tarkoitettu noin 10-50 henkilölle muistotilaisuuksiin, syntymäpäiviin ja muihin perheen tai työpaikan tilaisuuksiin ja juhliin.

- Pörhösalin voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin ja sitä voi käyttää myös kokoustilana, koska käytettävissä salissa on muun muassa videotykki. Lisäksi vuokrattavana ovat isot saunatilat sekä kerhotilat, jossa on muun muassa piano, tietokone, televisio ja oma keittiö, Kohonen kertoo.

Meän Hovissa työskentelee kaksi kokkia ja isompiin tilaisuuksiin lisäapua on aina saatavissa.

Lue lisää:

www.karunginpalvelukotiry.fi/mean-hovi

Meän Hovin puhelinnumero 0405525487 ja s.postiosoite hovi@hopeahovi.fi