Paikallisuutiset

Maailman toiseksi pohjoisin Mäkkäri avattiin

Ravintolaan kaivattaisiin vielä lisää työvoimaa.

Tornion McDonald’sin avajaisissa saattoi myös tutustua Kotieläinpuisto Arkadian Komeetta-poroon.
Tornion McDonald’sin avajaisissa saattoi myös tutustua Kotieläinpuisto Arkadian Komeetta-poroon. Kuva: Johanna Muotkavaara

Tornion uusi Mäkkäri avattiin Tornion Torppiin. Ravintola on McDonald’s ketjun toiseksi pohjoisin, sillä maailman pohjoisin Mäkkäri sijaitsee tällä hetkellä Rovaniemellä.

Ympäri vuorokauden avoinna oleva ravintola tarjoaa työtä noin 60 henkilölle. Tornion McDonald’sin ravintolapäällikkö Hanna Saarela kertoo, että haastetta on luonut työntekijöiden rekrytointi.

–Kaivattaisiin vielä 15 henkeä lisää töihin. Varsinkin täysi-ikäisistä, kokoaikaisista ja kolmivuorotyötä tekevistä työntekijöistä on pula. Osa-aikaisia nuoria opiskelijoita on kyllä löytynyt, Saarela sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Avajaistunnelmia katsomaan tullut Hannu Kemppainen kertoo, että ravintola on hyvällä paikalla, ja uskoo että siitä tulee suosittu. Samaa mieltä on myös Heikkisen perhe.

–Onhan Mäkkäriä odotettu, mukavaa että Tornioonkin tulee uutta. Rovaniemen Mäkkärissä on kyllä tullut joskus käytyä. Sijainniltaan tämä on hyvällä paikalla, perhe toteaa.

Teuvo Vuokila saapui katsomaan velipoikansa entistä tonttia.

–Lähdin katsastamaan, että miltähän tontti näyttää nyt kun siinä on uusi Mäkkäri. Ihmettelen kyllä, että miten näin vähän ihmisiä on liikkeellä. Syömään en jouda jäämään, Vuokila sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uusi ravintola vahvistaa McDonald’sin asemaa Pohjois-Suomessa ja palvelee näin ollen myös vilkkaan rajaseudun asukkaita. McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen kertoo, että Tornion uusi ravintola on sijainniltaan erinomainen.

–Paikassa on pitkäksi ajaksi tulevaisuuden potentiaalia, Ryhänen mainitsee.

Syksyn aikana autokaistallisen ravintolan yhteyteen avataan myös neljä latauspistettä sähköautoille. Lisäksi McDelivery-kotiinkuljetuspalvelu täydentää ravintolan palveluvalikoimaa myöhemmin tänä syksynä.

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin pikaruokaketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti eri puolilla Suomea. Tänä vuonna ketju on jo avannut uuden ravintolan Turkuun ja tiedottanut avaavansa uudet ravintolat Tornion lisäksi myös Lahteen, Lohjalle, Poriin, Riihimäelle ja Saloon.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tornion uusi Mäkkäri palvelee osoitteessa Teollisuuskatu 14.

Uuteen Mäkkäriin kaivattaisiin lisää kolmivuorotyötä tekeviä työntekijöitä.
Uuteen Mäkkäriin kaivattaisiin lisää kolmivuorotyötä tekeviä työntekijöitä. Kuva: Johanna Muotkavaara
Tornion kaupunginjohtaja Jukka Kujala on ylpeä Tornion kaupungin saadessa Mäkkärin ”kultaiset kaaret.”
Tornion kaupunginjohtaja Jukka Kujala on ylpeä Tornion kaupungin saadessa Mäkkärin ”kultaiset kaaret.” Kuva: Johanna Muotkavaara
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä