Paikallisuutiset

Kotikulmilta-lehden verkkosivut uudistuivat – paikalliset sisällöt monipuolisemmin tarjolle

Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä.

Kotikulmilta-lehden verkkopalvelusta löytyy joka päivä paikallisia uusia sisältöjä.

Kotikulmilta-lehden uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Kotikulmilta-lehden verkkopalvelusta löytyy joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään, vaan ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

– Uudet verkkosivumme tuovat meidät tähän päivään ja mahdollistavat paljon. Videot ja podcastit tuovat uutta ja erilaista läsnäoloa Kotikulmille, päätoimittaja Karoliina Marttala sanoo.

Uudistuksen yhteydessä sivustolle tulee käyttöön Hilla-tunnuksella kirjautuminen. Hilla-tunnus on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan kaikkiin Hilla Groupin palveluihin.