Paikallisuutiset

Kemissä voi matkustaa tänään maksutta kaupunkiliikenteessä

Perjantaina vietetään kansainvälistä auton vapaapäivää, minkä kunniaksi Kemin kaupunki tarjoaa maksuttomia bussimatkoja kuntalaisilleen.

Kemi on muutaman vuoden ajan kuulunut hiilineutraaliin Suomeen tähtäävään Hinku-verkostoon.

Kemissä voi matkustaa ilmaiseksi kaupunkiliikenteessä tänään perjantaina. Kemin kaupunki tarjoaa maksuttomia bussimatkoja kuntalaisilleen, sillä tänään vietetään kansainvälistä auton vapaapäivää.

Tempauksen tavoitteena on, että joukkoliikenteen käyttö yksityisautoilun vaihtoehtona lisääntyisi.

– Unohtamatta silti, että kävely ja pyöräily ovat ne päästöttömimmät tavat liikkua, Kemin kestävän kehityksen päällikkö Eija Kinnunen toteaa tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tällä viikolla on vietetty myös Kansainvälisen Liikkujan viikkoa. Ihmisiä kannustetaan pohtimaan omia arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.

– Tavoitteena on liikenteen päästöjen vähentäminen ja se, että kestävän kehityksen ajattelutapa ohjaisi vähitellen automaattisesti kaikkea toimintaamme.

Ilmaisia Kemin kaupunkiliikenteen vuoroja ovat: 2, 2B, 2C, 2BC, 6, 6A ja Kemin kaupungin ostamia seutuvuoroja 22, 24, 24C, 32, 32B, 22BC, 42B, joilla voi matkustaa maksutta. Maksuttomuus ei koske markkinaehtoista liikennettä.

Aikataulut löytyvät osoitteista: www.kemintaksi.fi, www.meri-lapinjoukkoliikenne.fi, www.matkahuolto.fi sekä Matkahuollon ”Reitit ja Liput” –sovellus

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä