Urheilu

Janne Oksala TP-47:n edustusjoukkueen valmentajaksi

Kemiläislähtöinen Oksala on toiminut viimeiset kaksi kautta Oululaisen JS Herculeksen kakkosvalmentajana.

Janne Oksalan mukaan tavoitteena on pelata aktiivista futista isolla sydämellä.
Janne Oksalan mukaan tavoitteena on pelata aktiivista futista isolla sydämellä.

Tornion Pallon edustusjoukkueen uudeksi valmentajaksi on valittuJanne Oksala. Kemiläislähtöinen Oksala on aktiiviurallaan edustanut useita alueen seuroja; FC-88:a, KePS:iä, PS Kemiä ja TP-47:ää. 36-vuotiaan Oksalan peliura katkesi loukkaantumisiin 10 vuotta sitten, jolloin hän alkoi valmentaa.

Valmentajana Oksala on toiminut viimeiset kaksi kautta Oululaisen JS Herculeksen kakkosvalmentajana. Lisäksi hän on valmentanut FC Kemin B-junioreissa viisi kautta ja TP-47 2004 syntyneiden joukkueessa kolme kautta. Nuoresta iästään huolimatta Oksala on suhteellisen kokenut valmentaja. Valmentajakoulutukseltaan hän on käynyt UEFA-B:n.

– Makia tulla takaisin mielenkiintoiseen projektiin alueen nuorien kasvavien kykyjen avuksi. Tavoitteena pelata aktiivista futista isolla sydämellä. Toivottavasti saadaan seuran väki ylpeäksi oman edustusjoukkueen edesottamuksista tulevana kesänä ja innostetaan Meri-Lapin väki katsomoon, Oksala sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

TP-47:n puheenjohtajaTuomas Lanton mukaan seurassa ollaan innoissaan intohimoisesta ja osaavasta valmentajasta. Lanton mukaan Oksala sopii seuran pelifilosofiaan, arvoihin ja tavoitteisiin nostaa joukkue sarjaporrasta ylemmäs joukkueen rungon koostuessa alueen pelaajista.

Lantto on erityisen tyytyväinen siihen, että Oksala uskoo omiin pelaajiin ylempää sarjapaikkaa tavoiteltavissa.

– Se on mielestämme ainoa tapa viedä alueen jalkapalloa eteenpäin. Seuramme on tehnyt pitkäjänteisesti töitä jo vuosia ja toivomme tietysti tämän tuovan myös tuloksia lähitulevaisuudessa, Lantto toteaa.