Hotelli Toivola ja Syväkankaan kioski tarvitseva uusia työntekijöitä

Kemin Syväkankaalla sijaitseva Hotelli Toivola ja sen yhteydessä toimiva Syväkankaan Kioski hakevat uusia työntekijöitä. Käytännössä kioski on nykyään kokonaan ruokapaikka, joka tarjoaa arkipäivisin kotimaisen lounaan sekä listalta pizzoja ja grilliruokaa ja toimii myös viisi vuotta sitten perustetun hotellin aamiaisravintolana. Kesäisin kioski on myös suosittu jäätelöpaikka.

Alisa Kvist on työskennellyt Hotelli Toivolassa ja Syväkankaan Kioskilla Kemissä neljä vuotta.

Syväkankaan Kioskin puolelle on tarkoituksena palkata kolme uutta työntekijää, joista yksi olisi kokoaikainen ja kaksi osa-aikaista.

- Vakituinen työntekijä tekisi aamuvuoroja eli auttaisi aamupalan teossa sekä olisi lounaalla kokin apuna. Osa-aikaiset tekisivät pääsääntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuja. Se työ sopii opiskelijoille tai opiskelusta välivuotta pitäville, Hotelli Toivolan ja Syväkankaan Kioskin omistaja Kimmo Lammi kertoo.

Hyvässä porukassa työ on mukavaa!

Hotellilla ja kioskilla työskentelee Lammin neljän hengen perheen lisäksi tällä hetkellä seitsemän työntekijää.

- Uusien työntekijöiden työ painottuisi grillin puolelle. Tällä hetkellä grillityöntekijöiden saatavuus on vaikeaa kaikkialla. Työ voi olla välillä raskasta, mutta myös mukavaa, kun on hyvä työporukka. Meillä on aina joustettu työvuoroissa. Töitä saa tehdä silloin kun itselle parhaiten käy, Lammi sanoo.

Hotelli Toivolan käyttökate on ollut tänä vuonna korkea, lähes 90 prosenttia.

- Syyskuussa meillä oli vain yksi yö, jolloin hotelli ei ollut sataprosenttisesti täynnä. Ensi kesänä hotellia on tarkoitus laajentaa, jolloin lisätilaa tulisi 600-700 neliömetriä. Hotellin yhteyteen rakennetaan ruokaravintola, jonkin verran lisää huoneita sekä kaksi kokoustilaa, Lammi kertoo.