Hopeahoiva Torniossa hoitaa nyt kaikenikäisiä

Hopeahoivasta Torniossa on saatavilla nyt myös yksilöllisiä terveydenhoitopalveluja.

Hopea Palvelut Oy:n Hopeahoiva laajentaa toimintaansa. Kotihoito- ja kotipalvelujen sekä tuki- ja siivouspalvelujen lisäksi Hopeahoivasta on saatavilla nyt myös yksilöllisiä terveydenhoitajan palveluja. Terveydenhoitajan palvelu tuotetaan Senioritalo Hopeahovissa Torniossa, osoitteessa Satamakatu 12. Hoiva- ja siivouspalveluja tuotetaan koko Tornion alueelle. Osoitteessa Satamakatu 12 sijaitsee myös tunnettu lounasravintola Meän Hovi.

Hopeahoiva on tarjonnut ja tarjoaa edelleen kotihoito- ja kotipalveluja, tuki- ja siivouspalveluja sekä omaishoidon tukipalveluja ikäihmisille. Nyt nämä palvelut ja uudet terveydenhoitajan palvelut laajennetaan koskemaan kaikenikäisiä.

- Terveydenhoitajan palvelut on uusi toimintamme täällä paikan päällä, joka on tarkoitettu kaikille, samoin kuin toki muutkin palvelut. Haluamme laajentaa nuorempaan asiakaskuntaan, sellaisiin, jotka eivät pärjää kotona ilman tukea, toimitusjohtaja Anne Kohonen painottaa.

Hopeahoiva toimii tällä hetkellä Torniossa, mutta laajempi toimintakin on mahdollista.

- Toimimme tällä hetkellä Tornion alueella, mutta ei ole poissuljettua, että laajennamme toimintaamme koko Meri-Lapin alueelle. Meidän lähi- ja terveydenhoitajiltamme saa hyvää, ammattitaitoista ja ihmisläheistä hoitoa. Emme käy vain ovella hätäisesti kääntymässä, Kohonen korostaa.

Hopeahoivan vastaavana palveluohjaajana toimii terveydenhoitaja Katri Kummu.

- Tällä hetkellä meillä on pääasiassa vanhusten ja vammaisten kotihoitoa sekä tukipalveluja. Asiakkaita on tällä hetkellä noin parikymmentä, Kummu sanoo.

Hopeahoivalla on pieni ja tiivis työyhteisö.

- Meillä on ollut nyt pysyviä työntekijöitä, eli ei ole ollut vaihtuvuutta, mikä on aina parempi myös asiakkaan kannalta. Meidän palveluistamme voi tehdä kotitalousvähennykset verotukseen. Palveluihimme voi käyttää myös Lapin hyvinvointialueen myöntämiä palveluseteleitä. Hopeahoivaan mahtuu asiakkaita, siivouspalvelut ja Meän Hovi pyörii hyvin, mutta sinnekin mahtuu lisää asiakkaita, toimitusjohtaja Anne Kohonen puolestaan kertoo.

Hopeahoiva on toiminut vuodesta 2008 ja sen omistaa torniolainen yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea ikäihmisten hyvinvointia, palveluja ja turvallista asumista. Hopeahoiva tuottaa monipuoliset palvelut laadukkaasti ja ammattitaitoisesti ystävällisen ja koulutetun henkilökunnan toimesta vahvuutenaan luotettavuus ja reilu palvelu.

Hopeahoiva neuvottelee asiakkaan kanssa hänelle sopivasta palvelupaketista ja tekee asiakkaalle yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman sekä palvelusopimuksen.

Hopeahoivan palveluja voi ostaa palvelusetelillä tai palveluista voi saada kotitalousvähennystä. Hoito- ja palvelusuunnitelmaan perustuviin sosiaali- ja terveyspalveluiden hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa.

Tutustu tarkemmin Hopeahoivan palveluihin