Hopeahoiva tarjoaa apua arkeen – asiakaskunta lapsiperheistä senioreihin

Luotettavan Hopeahoivan laadukkaista palveluista voi saada myös kotitalousvähennystä

Arkea helpottavat palvelut kasvattavat suosiotaan. Yksilöllisiä kotihoito- ja kotipalveluja, tuki- ja siivouspalveluja sekä omaishoidon tukipalveluja tuottaa Tornion keskustassa Hopeahovin tiloissa toimiva luotettava ja reilun palvelun Hopeahoiva.

Hopeahoiva on kotihoidon ja omaishoidon tukipalvelujen hyväksytty palvelusetelipalvelujen tuottaja, jonka palveluista voi saada myös kotitalousvähennystä. Kotihoito- sekä siivouspalvelut ovat kaikkien saatavilla. Toimitusjohtaja Anne Kohonen mainitsee, että asiakaskuntaa on lapsiperheistä senioreihin.

– Olemme luotettava, reilu ja kotimainen palveluntarjoaja. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, koulutettua ja tarkkaa. Meiltä saa ystävällistä ja laadukasta palvelua. Asiakaskuntamme on laaja, sillä palvelut ovat saatavilla ihan kaiken ikäisille.

Hopeahoiva tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita kotitalouksiin sekä myös toimitiloihin. Ida Kivilompolo on yksi Hopeahoivan luotettavista kotipalvelutyöntekijöistä.

Siivouspalveluihin sisältyy kotisiivouksia sekä myös toimitilasiivouksia. Hopeahoivan kautta on mahdollista tilata myös yksittäisiä siivouksia, kuten ikkunanpesuja, sekä myös viikoittaisia tai kuukausittaisia siivouspalveluita. Anne Kohonen korostaa, että palvelut ovat tarjolla kaikille. Ja vaikka Hopeahovi sijaitsee Tornion keskustassa, tarjoaa se palveluita koko Tornion alueelle.

–Asiakaskuntaa löytyy ympäri Torniota aina Arpelasta Kyläjoelle. Palveluja voi tilata soittamalla minulle tai vastaavalle palveluohjaajalle. Palvelusetelit taas ovat haettavissa Lapin Hyvinvointialueen kautta, Kohonen kertoo.

Hopeahoivassa työskentelee lähihoitajia, geronomeja, siistijöitä sekä kotihoidon vastuuhenkilönä toimiva terveydenhoitaja. Kotihoitopalveluihin sisältyy muun muassa yleistä terveydentilan seurantaa, päivittäistoimintoja, toimintakyvyn ylläpitoa, pukemisessa ja pesuissa avustamista sekä lääkehoitoa. Tukipalveluihin kuuluu esimerkiksi asiointipalveluita, ulkoilemista, ruokapalveluissa sekä kotitöissä avustamista.

–Kauttamme saa myös ateriakuljetuksia kotiin kaikille avoimesta lounaskahvila Meän Hovista, Kohonen sanoo.

Torniossa sijaitseva Hopeahoiva on kotihoidon ja omaishoidon tukipalvelujen hyväksytty palvelusetelipalvelujen tuottaja, jonka palveluista voi saada myös kotitalousvähennystä. Palvelut ovat kaikkien saatavilla.

Hopeahoiva on osa Karungin Palvelukoti Ry:ta, jolla on pitkä historia Tornion vanhuspalvelujen tuottajana ja kehittäjänä, sekä palvelu- ja senioriasuntojen rakennuttajana ja vuokraajana.

Yhdistyksen perustamat Kiinteistö Oy Tornion Hopeahovi ja Hopea Palvelut Oy mahdollistavat laadukkaan kotihoidon, tarjoavat maukkaita ruokia, järjestävät ja koti-, tuki- sekä siivouspalveluja Torniossa ja Meri-Lapissa. Hopeahovissa toimivat palveluntuottajat Meän Hovi ja Hopeahoiva.

Tilaaminen ja tiedustelut arkipäivisin palveluohjaajan kautta 040 8017 017 tai toimitusjohtaja Anne Kohonen 040 126 4763.