Helpota arjen rahahuolia löytämällä markkinoiden edullisin laina vain minuuteissa

Suomalaiset ovat tunnetusti kyvykkäitä pärjäämään ohuellakin budjetilla tarpeen vaatiessa, mutta tällä hetkellä monet joutuvat turvautumaan lainaan pärjätäkseen - varsinkin, jos eteen tulee isompi rahan tarve - sillä meistä riippumattomien tekijöiden takia useat arkiset asiat ja palvelut ovat kalliimpia, kuin kertaakaan elämämme aikana.

MAINOS

Miksi lainavertailu netissä on ylivoimaisesti paras rajoituskeino?

-Löydät sillä edullisimman lainan mahdollisimman helposti

-Säästät maksimaalisesti vapaa-aikaa täyttämällä vain yhden hakemuksen

-Et myöskään maksa senttiäkään lainavertailun tekemisestä

-Saat samalla hakemuksella läpikatsauksen kymmenistä lainatarjouksista

-Sinun ei tarvitse parhaimmillaan odottaa päivääkään rahoja tilillesi

Kilpailuta lainat nyt osoitteessa Lainaa.com.

Kuluttajahinnat ovat korkeimmillaan vuosikymmeniin; sähkön hinta on taivaissa, ruoan hinnan kohoaminen tuntuu päivittäin kaupassa käydessä, polttoaineen korkeat hinnat näkyvät selvästi valotaululta ja niin edelleen. Oli syynä sitten rahan printtaamisesta johtuva inflaatio, globaalin toimitusketjun sakkaaminen tai toisella puolella Eurooppaa käytävä sota, se on kuitenkin todellisuutta, että nämä asiat tuntuvat myös meidän lompakoissamme.

Kun henkilökohtainen taloutemme on etuudestaan tiukalla, yksikin epäonnen tapahtuma voi huojuttaa sen vakautta todella epämiellyttävästi. Koti saattaa tarvita pikaista remonttia, auto odotettua isompaa huoltoa tai tärkeä kodinkone sanoo sopimuksensa irti. Jos rahaa ei ole säästössä pahan päivän varalle, vaihtoehdoksi usein jää ottaa lainaa.

Omat pankkimme kuitenkin vastaavat valitettavan usein hitaasti näihin tilanteisiin tarpeen hetkellä – varsinkin, jos puhutaan isomman rahasumman tarpeesta. Akuutissa rahan tarpeessa usein unohtuu myös taloudellinen harkintakykymme. Valtaosa lainaa hakevista suomalaisista astuukin tähän sudenkuoppaan, sillä vain puolet lainanhakijoista ehtii tai jaksaa kilpailuttaa vain kaksi lainatarjousta, vaikka niitä pitäisi vertailla kymmenien lainantarjoajien välillä.

Tämä on kuitenkin ymmärrettävää, sillä kymmenien tarjouksien pyytäminen voi viedä pahimmillaan aikaa päiviä, mutta edullisimman ja ehdoiltaan parhaimman lainan löytäminen on aina sen arvoista. Tämän ongelman ratkaiseeLainaa.com!

Lainaa.com: Nopea, kattava ja 100 % ilmainen lainavertailu

Vertaile lainoja netissä erittäin pienellä vaivalla Lainaa.comin kilpailutuksen kautta, jolla saat tarjoukset jopa 40 lainantarjoajan kesken yhdellä hakemuksella – ja tämä onnistuu tuntien ja päivien sijaan vain minuuteissa! Palvelun kautta on mahdollista saada vakuudetonta kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti jopa 20 vuoden takaisinmaksuajalla Suomen tunnetuimmilta ja luotetuimmilta pankeilta sekä rahoitusyhtiöiltä.

Palvelu on perustettu kuuden ydinarvon varaan, joiden tiedämme olevan suomalaisille arvokkaita:

-Säästäväisyys. Jokainen säästetty euro helpottaa elämää

- Emme peri mitään korvausta palvelujemme käytöstä

- Käyttäjä voi kieltäytyä vapaasti kaikista tarjouksista

- Varoitamme huonoista toimijoista ja tarjouksista lainamarkkinoilla

- Saat tarjoukset suoraan lainantarjoajilta ilman piilokuluja

- Säästämme aikaasi, jotta sinulla jää aikaa muuhun

Koska jopa joka neljännellä suomalaisella on jonkinlaista kulutusluottoa maksettavanaan, haluamme tarjota mahdollisimman käyttäjä- ja kuluttajaystävällisen palvelun niiden kilpailuttamiseen. Emmekä ole unohtaneet start-up-yrittäjiä tai toiminnan laajennusta suunnittelevia organisaatioita, sillä Lainaa.comin kautta on mahdollista kilpailuttaa yli 10 rahoittajaa, jotka tarjoavat yrityslainoja jopa 8 miljoonaan euroon asti enintään kahden vuoden takaisinmaksuajalla.

Lainaa.comin kilpailutus onnistuu viidellä helpolla askeleella:

-Arvioi mahdollisimman tarkasti tarvitsemasi lainan määrä ja maksukyky

-Täytä Lainaa.comin hakemuskaavake ensimmäisen vaiheen perusteella

-Hakemuksen lähetettyäsi saat jopa 40 lainantarjoajan tarjoukset listattuna

-Vertailtuasi tarjouksia päätä, haluatko ottaa lainaa tai hylätä tarjoukset

-Jos otat lainaa, tee sopimus mielestäsi parhaan tarjouksen tehneen tahon kanssa ja vastaanota rahat pian tilille

Käytä palveluamme ja auta samalla suomalaista luontoa

Lainaa.com pyrkii vastuulliseen ja yhteiskunnalliseen toimintaan myös lainamarkkinoiden ulkopuolella ja etsimmekin jatkuvasti yhteistyömahdollisuuksia, joiden kautta voimme antaa Suomelle takaisin palvelumme käytöstä. Olemme tällä hetkellä osallisena esimerkiksi kampanjassa, jonka kauttaistutamme uuden puun Suomen maaperään jokaista palvelumme kautta otettua lainaa kohden.

Lainaa.com on osa laajempaa nettipalvelutuoteperhettä, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia säästämään reilummin arjen raha-asioissa. Tällä hetkellä tuoteperheeseen kuuluvat myös sähkösopimusten kilpailutuspalveluSähköt.net sekä vakuutusten kilpailutuspalveluInsured.fi. Tervetuloa palveluihimme säästämään!