Urheilu

FC Kemi sai uuden myyntipäällikön

Uusia tuulia liigakauteen.

Jani Koskinen on Karihaaran Tenhon kasvatti ja edustanut myös FC-88 Kemiä edustusjoukkuetasolla.
Jani Koskinen on Karihaaran Tenhon kasvatti ja edustanut myös FC-88 Kemiä edustusjoukkuetasolla.

FC Kemi lähtee tulevaan liigakauteen uusin tuulin, ja ehkä tulevan kauden merkittävin värväys löytyy toimiston puolelta.

Uudeksi myyntipäälliköksi nouseva Jani Koskinen on 49-vuotias myynnin ammattilainen, joka on toiminut myynnin ja asiakaspalvelun parissa jo 20 vuotta. Viimeiset 15 vuotta hän on toiminut autovuokraamo Hertzin Kemi-Tornion asemapäällikkönä.

Kovana urheilijana kunnostautunut Koskinen on Karihaaran Tenhon kasvatti ja edustanut myös FC-88 Kemiä edustusjoukkuetasolla. Jalkapallosta Koskinen siirtyi jääkiekkotuomaroinnin pariin, jossa vihelsi pelejä aina 1-divisioonassa asti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

FC Kemin toiminnanjohtaja Kalle Huusko kertoo, että FC Kemi saa Koskisesta todellisen myyntimiehen, jolla on urheilutaustaa ja intohimoa ja jota jokainen urheiluseura kaipaa.

–Olen seurannut tarkasti Janin työskentelyä viimeiset pari vuotta ja viime talvena tein itselleni selväksi, että Jani on tuleva uusi myyntipäällikkömme. Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen Janin tarttuessa haasteeseen. Haluamme FC Keminä kasvaa ja kasvattaa Futsal-liigan kiinnostavuutta sekä tuoda joka vuosi jotain uutta ja mielenkiintoista liiga-parketeille, Huusko toteaa tiedotteessa.

Huusko haluaa myös kiittää Ari Vainionpään panosta seuran kehittymisestä Futsal-liigan seuratuimmaksi joukkueeksi.

–Aikaisemmin markkinointipäällikön töitä hoitanut Vainionpää jatkanee myös hienoa työtään seuramme taustalla tulevalla kaudella. Ilman Vainionpään panosta emme olisi tässä ja toivottavasti Koskisen mukaan tulon myötä nousemme jälleen seuraavat askeleet ylöspäin.