Ihmiset 

Diabetesliiton etäluennot tuovat asiantuntijat Tornioon

Etäluennot kiinnostavat Torniossa. Torniolaisten lisäksi Diabetes – verensokerin lisäksi paljon muutakin -luentoa seurasi 12 yhdistystä ympäri Suomen

Viimeisimmässä etäluennossa luennoitsijana toimi liiton asiantuntijalääkäri Elina Pimiä

Tornion Diabetesyhdistyksen jäsenillä ja myös muilla aiheesta kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua valtakunnallisen Diabetesliiton järjestämiin etäluentoihin. Luennot ovat osoittautuneet suosituiksi, sillä esimerkiksi edellisessä Meän talolla järjestetyssä luenotilaisuudessa oli mukana 20 yhdistyksen jäsentä.

Torniolaisten lisäksi “Diabetes – verensokerin lisäksi paljon muutakin” -luentoa seurasi 12 yhdistystä eli yli 250 henkilöä ympäri Suomen. Luennon jälkeen yleisöllä oli mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsija Elina Pimiälle, joka on Diabetesliiton asiantuntijalääkäri.

– Luennosta ja sen sisällöstä keskusteltiin vilkkaasti pienellä tauolla. Yleisössä mukana ollut Irma totesi luennon vastanneen hänen odotuksiaan. Hän kertoi myös saaneensa uutta tietoa kattavasta kokonaisuudesta, yhdistyksen sihteeri Leena Ylävaara keroo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Seuraavan kerran yhdistys osallistuu “Neuropatia -sattuu tai ei - kummallakin on väliä!” -luentoon 25. huhtikuuta kello 17.30–19.00. Luennoitsijana on jalkojenhoitaja Jaana Huhtanen. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Meän talolla Torniossa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä